Kategorier
Skönhet

Frisör med många färdigheter i Uppsala

En frisör i Uppsala får för det mesta ta hand om slitna toppar och allt för långa luggar. Men då och då händer något utöver det vanliga. Då gäller det att vässa saxen och inte darra på handen.

Veras båda döttrar höll på och busade för fullt i vardagsrummet medan hon gjorde klart kvällens middag. Skratten avlöste varandra och hon kände tacksamhet över att de kunde ha så kul tillsammans. Men så plötsligt, ett högt skrik. Sedan blev det mer än lovligt tyst. Sedan ett illvrål: MAMMA!!

Vera släppte allt hon hade och skyndade in till flickorna. Anna satt blixtstilla medan Lisa höll på med något i Annas huvud. Sedan såg hon. I Annas hår satt en leksaksbil intrasslad. Lisa hade tydligen satt den i Annas hår. När hjulen börjar spinna hade den trasslat in sig i dotterns hår och där satt den. Benhårt.

Frisör i Uppsala räddade situationen

Vera ringde till sin frisör i Uppsala som just höll på att stänga för dagen. Kunde de få komma förbi? Hon förklarade och frisören lovade göra vad hon kunde.

En stund senare satt Anna i frisörstolen och grät. Var frisören tvungen att klippa bort allt hår? Frisören tröstade samtidigt som hon lirkade och klippte. Sa att lite hår fick hon nog avvara men att det nog inte skulle bli så mycket.

Efter en lång stund var bilen lossad och frisören jämnade till håret. Det blev lite kortare men till och med Anna var tvungen att medge att det faktiskt blev riktigt snyggt trots allt.