Kategorier
Tandhälsa

Här tar vi upp ämnet tandimplantat i Stockholm

Bor du i Stockholm kanske du vill vända dig till en tandvård som ger dig högsta möjliga garantier för ett bra jobb när du tänker sätta in ett tandimplantat. Inga operationer är ju lätta att göra.

Att operera dig är kanske inget du går omkring och drömmer om att göra. Men det kan komma en dag då det är nödvändigt. De allra flesta människor får förr eller senare problem med sina tänder. Det kan vara fråga om tandlossning eller missfärgning, Andra saker är att även om du sköter tänderna väldigt bra så kan olyckan vara framme och du kanske slår ut dina friska, fina vita tänder. De som var tänkta att vara ett helt liv ligger utslagna framför dina fötter. Tack och lov finns det en väg ut ur det scenariot även om det kommer kosta både smärta och pengar.

Ett implantat ersätter förlorade tänder och får dig att le vid blotta tanken

För att du ska kunna leva som vanligt har någon tänkt ut det genialiska med att ersätta varje tand som av någon anledning fattas dig. Det görs genom att man sätter in ett implantat. Först opereras det in skruvar som fäster i tandbenet. Därefter kan man ganska enkelt skruva på en tillverkad tand. Det börjar med att man tar en bild av tanden eller ett avtryck. Det kan antingen göras med hjälp av ett tryck eller med hjälp av en skanner. Tillverkaren ska se till att tanden som tillverkas ser ut som de du har. Läs mer om tandimplantat på denna sida: https://www.tandimplantatstockholm.nu/