Kategorier
Skönhet

LPG ger ny look

Det finns många anledningar att gå på LPG-behandling. Genom att jobba på specifika områden rensas slaggprodukter och överflödig vätska ut. Men en behandling kan även lindra besvär av ärr.

Andreas hade hela sitt liv varit lite rund och känt sig osynlig. Känslan hade följt med honom i vuxen ålder men nu äntligen stoppats då han hittat till gymmet. Plötsligt var det som en ny värld öppnade sig. Snabbare än han trott hade kroppen, som egentligen mest var otränad, blivit fast och muskulös.

Tjejer hade börjat flirta och hans självförtroende växte. En dag på jobbet diskuterades olika behandlingar vid fikabordet. Nyfiket hörde han kollegorna berätta om något som kallades lpg. Han hade visserligen inte några celluliterna att jobba med, men behandlingen kunde användas till mycket mer, det förstod han.

LPG för en manligare look

Hemma i soffan började han leta online. Och där stod det. Man kunde göra behandlingen för att få en mer markerad käklinje. Något han tyckte var väldigt manligt men som han saknade.

På kontaktsidan hittade han ett formulär som han fyllde i. Företaget erbjöd en gratis konsultation som han beslutade sig för att gå på. Han behövde inte bestämma något innan han hört vad de hade att berätta när han besökte dem.

Nu var han glad att han tagit kontakt. Efter konsultationen hade han bokat en tid för att få den där käklinjen han önskade. Resultatet syntes i spegeln. Han såg riktigt bra ut. Leendet i spegeln sa att det kanske var ikväll han skulle hitta den stora kärleken.